Lars Mosman en Leon Teunissen

Toen Lars als kleine jongen een architectenbureau binnenliep wist hij het zeker: “Dit wil ik ook!” Tijdens zijn studie Bouwkunde in Delft werd al snel duidelijk dat hij zich wilde wijden aan de proces- en projectmatige kant van de ruimtelijke ordening. Zijn eerste baan bij Johan Matser Projectontwikkeling (nu: Synchroon) was een logisch vervolg op zijn wens om én projecten te ontwikkelen én aandacht voor kwaliteit te kunnen borgen. Aansluitend heeft hij zich bij Heijmans Vastgoed verder kunnen bekwamen in gebieds- en conceptontwikkeling. Nu gebruikt hij deze kennis en ervaring voor zijn passie: het maken van innovatieve gebouwen met grote impact op hun omgeving.

Ook Leon wilde sinds zijn jeugd al mooie gebouwen maken. Na zijn opleiding in Delft heeft hij dat ruim 20 jaar gedaan als zakelijk directeur vanuit zijn bureau VMX Architects. Daar werkte hij aan vele innovatieve projecten die vaak tot markante gebouwen hebben geleid. Eind 2016 besloot hij zijn werkterrein te verbreden en in de rol van ontwikkelaar bij te dragen aan de kwaliteit van de gebouwde omgeving. Zijn drijfveer is om goede gebouwen te realiseren met een sterke focus op het tot stand brengen van leefbare buurten.

Met gebundelde krachten gaan Lars en Leon bijzondere omgevingen ontwikkelen en realiseren. Ze werken efficiënt, doen wat ze zeggen en houden alles graag transparant. Vastberaden waar nodig en flexibel waar mogelijk; ondernemen doen ze met een unieke visie die zich onderscheidt door hun betrokkenheid bij de opgave en door de focus op het toevoegen van waarden aan het vastgoed.

Meer informatie

adres | KNSM-Laan 53
1019 LB Amsterdam

Lars Mosman
tel. +31 (0)6 46 61 68 57
email. lars@dubbel-l.nl

Leon Teunissen
tel. +31 (0)6 21 27 69 93
email. leon@dubbel-l.nl